martes, 25 de marzo de 2014

Mega circuit per començar bé la setmanaaaaaaa!


Booooooona nit!!! Jo tornem a ser aquí després del cap de setmana!!!
Avui hem fet un circuit utilitzant tota la pista. En aquest circuit hem treballat moltíssims aspectes que ens ajuden a millorar com a jugadors i a tindre una millor coordinació.

El circuit constava de cinc estacions, on a cada una s'havia de fer un exercici concret. La primera estació , tal i com veieu a la fotografia, comptava amb 7 cèrcols col·locats en fila un darrera l'altre. El que s'havia de fer aquí era botar amb una mà (dreta o esquerra) i col·locar el peu contrari dins el cèrcol. És a dir, si començàvem a botar amb la mà dreta, havíem de posar el peu esquerra al cèrcol. 
Quan ja ens havia sortit molts cops, el Francesc va decidir complicar-ho una miqueta més. Aquest cop havien de ficar els dos peus dins el cèrcol i després un a fora, i així successivament. 
El més divertit ha estat quan tots volien provar de fer-ho, perquè era tot un repte per ells!!! Inclús per la monitora... jaja




La segona estació també era de cèrcols, però aquest cop havien de ficar dos peus al cèrcol groc, i un peu al cèrcol vermell. Aquest exercici era més fàcil que l'altre, però tots dos servien per millorar la coordinació. El més difícil era coordinar els peus juntament amb els bots.




La tercera estació era més divertida!!! Hi havia, alternats, cons drets i cons caiguts. L'exercici consistia en aixecar tots els cons caiguts i tirar tots els cons drets, botant sempre. Era difícil coordinar el bot mentre havies d'aixecar o tirar cons, però els nostres petits jugadors ho han fet prou bé!!




La quarta estació era, entre dos cons, fer bots laterals i sortir fort cap a cistella amb un sol bot. Hi havia dos possibles sortides, una era amb la cama creuada, i l'altra era amb la cama exterior. A la fotografia podeu veure al Francesc explicant l'exercici. En una sortida amb la cama exterior, ell hauria de sortir amb la cama dreta. En canvi, en una sortida amb la cama creuada, sortiria creuant l'esquerra. 




I per acabar amb aquest mega circuit, l'última estació eren dos "portes" cap a cistella. Els jugadors havien de passar entre els cons i entrar a cistella. El més important d'aquest exercici és que havies de coordinar l'últim bot amb passar entre els cons. A partir dels cons, no es podia tornar a botar,simplement s'havia d'entrar a cistella fort. 




Aquí en teniu una foto de tot el circuit complet, i els jugadors realitzant les diverses estacions!!!




Com que els nostres cracks ho han fet tan bé, al final de la sessió hem fet un partidet (entrenadors inclosos) moooooooolt divertit!!!!

Ens veiem dijous amb les mateixes ganes, il·lusió i força de sempre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario