jueves, 27 de marzo de 2014

Boníssimes sensacions les que ens fan sentir els jugadors del Matilde!!


Boooooooona nit a tots i a totes!!!! Ja tornem a ser aquí per explicar la increïble sessió d'avui. 

En aquesta sessió, hem començat escalfant una miqueta. El primer que hem fet ha estat anar de cistella a cistella botant i llençant... I després d'una estona fent això, hem fet un petit circuit d'estacions, com el dijous vam fer amb el Francesc!

Aquest cop hem treballat per trios en el circuit (al ser 11, hi havia una parella), així es feia més entretingut i divertit per a tots!!! El circuit constava de 4 estacions. Cada "equip" començava en una estació diferent, i estaven allà uns 5 minuts. Quan la monitora deia, els jugadors canviaven d'estació i anaven rotant!

Ara explicarem en què consistia cada estació. La primera estació de totes tenia petits cons blancs. Davant de cada con s'havia de fer un canvi de mà per davant, ràpid i que no superés els nostres malucs.  Quan ja s'acaben els cons, el jugador arrenca ràpidament cap a cistella. Aquí veiem l' Eric fent l'exercici: 




La segona estació era més complexa però ens ha sortit molt bé. Aquest cop hi havia dos tipus de cons, els verds i els taronges. Als cons taronges, ens havíem de passar la pilota entre les cames, mentre que als cons verds, ens havíem de passar la pilota per darrera l'esquena. 
Els cracks d'aquesta foto són en Leo i el René!



La tercera estació comptava amb cèrcols. El que s'havia de fer aquest cop era anar posant els peus als cèrcols (dos peus en cada cèrcol) mentre teníem la pilota ben agafada i col·locada al pit. L'exercici s'havia de fer flexionat i amb un ràpid moviment de cames. 
 Aquí tenim a la Inés en plena acció!!!



L'última estació també tenia cèrcols, però l'exercici era diferent de l'altre. El que s'havia de fer aquí era, mentre es botava la pilota, donar dos passes endavant i una endarrere. Aquí teniu a la Mary Cruz fent l'exercici. 
Per cert, els monitors volem felicitar-la especialment perquè està millorant a passos agegantats! 





Després de fer el circuit excel·lentment bé, hem separat el grup en dos. Un grup eren els més petitons, i l'altre grup eren els més grans.
Amb cada un dels grups hem practicat coses que no ens sortien encara bé, però amb els grans hem incorporat alguna coseta una mica més complexa...
Amb els petits hem aconseguit que a tots ens surtin perfectament bé les entrades. Aquí els podeu veure en acció.




Amb els grans, en canvi, hem fet alguna cosa més complicada. Com que els grans ja saben fer molt bé les entrades, hem volgut complicar-les una mica més. El que hem practicat avui ha estat l'entrada en safata. 
Com que per a fer aquesta entrada és necessari saltar ben amunt, primer hem fet un exercici de saltar el més alt possible. Aquí ho teniu!!!!




Quan ja havíem fet això, hem començat a practicar les entrades. Una altre cosa que hem fet avui ha estat atacar dos contra uns. Dos jugadors sortien del mig camp, i un altre jugador havia de defensar als dos jugadors. El jugador que sortia amb pilota havia d'atacar cistella fins que el defensor el parés, i en aquest moment havia de passar la pilota al company. 

Aquí teniu una foto de la monitora explicant un tipus de passada, amb el gran Leo defensant-la. Haurà arribat el passe o no? Jaja



La sensació de la sessió d'avui ha estat immillorable. He deixat el mòbil a la motxilla i anava sense rellotge, i quan he mirat un altre cop el rellotge, eren menys cinc... El més increïble de tot ha estat que tots els jugadors s'han quedat amb una cara de sorpresa, perquè el temps havia passat volant...

Molt bon cap de setmana a tots i totes. No oblideu que els vostres entrenadors estem molt orgullosos de vosaltres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario