viernes, 14 de marzo de 2014

Combinació perfecte d'entrenament!


Boooooooona tarda a toooootsss!! Primer de tot demanar-vos disculpes perquè ahir no ens va ser possible actualitzar el blog amb les fotografies de la sessió, però ja estem aquí per a posar-li solució!!!

Ahir vam fer una combinació perfecte a l'entrenament! Al principi vam fer una mica de tècnica. Vam fer un mini-circuit amb cons. Cada cop que arribàvem davant un con, alternàvem entre un canvi de mà per l'esquena i un canvi de mà entre les cames. Quan ja arribàvem a l'últim con, esprintàvem fins arribar a un con que estava just davant de la cistella. En aquell últim con havíem de fer una finalització amb el pas creuat. Aquí en teniu algunes fotos del circuit!!!!!






Després de fer una bona estona aquest exercici, i aconseguir que a tots ens sortís bé, vam fer un exercici una mica més complex. Els jugadors es col·locaven en zig-zag, a una certa distància els uns dels altres. El primer jugador de la fila li passava la pilota al primer jugador col·locat en zig-zag, i ràpidament el jugador de la fila anava a defendre al últim del zig-zag mentre els altres jugadors es passaven la pilota entre ells fins arribar al últim jugador del zig-zag, que jugava un 1 contra 1 enfront el primer jugador de la fila.

Tot i ser un exercici complex, ens va servir per millorar els passes i per estar alerta, perquè sempre havies d'estar mirant la pilota i estar en constant moviment. Aquí teniu una foto del exercici!!!




Quan quedava una mitja horeta per acabar la sessió, vam fer una competició de tir entre els limoncitos i els naranjitos!!! Aquell equip que guanyava decidia quès es feia després. S'ha de dir que van guanyar els naranjitos, i que van decidir jugar partit l'estona d'entrenament que quedava....








El títol d'aquest post diu "combinació perfecte" perquè vam alternar la tècnica i la millora d'habilitats dels jugadors i a la vegada vam fer una sessió divertida i excitant!

Bon cap de setmana a tots, i ens veiem el dimarts a topeeeeeeee!

No hay comentarios:

Publicar un comentario