viernes, 21 de marzo de 2014

Dimaaaarts i dijoooooous!!!


Booooooooooona niiiiiiit!
US preguntareu per què fa una setmana que no s'actualitza el blog...No ens ha sigut possible penjar fotos, però avui explicarem la sessió de dimarts i també la d'ahir. Us demanem disculpes per haver trigat tant!

Tant dimarts com dijous van ser unes sessions molt bones i profitoses! El dimarts va haver tècnica al principi, i la última mitja hora vam fer un partidet, amb entrenadors inclosos!!!!

El Francesc va fer un circuit molt interessant, on s'aprenien i es practicaven moltes coses. En una de les parts del circuit, els jugadors havien de passar entre els cons i fer una bona entrada. Aquesta "estació" es repetia en dues cistelles diferents per a que els jugadors mai estiguessin parats. 






Un altre exercici d'aquest circuit (aquest exercici era per als nostres peques) era llançament a cistella. Hi havien set cèrcols al terra, cadascun d'un color diferent, i els jugadors havien de llençar a cistella des de dintre. En aquesta "estació" els nostres peques feien competicions per a veure qui encistellava abans que l'altre... no paraven de riure!!! El més increïble era quan venien i et deien amb cara d'il·lusió que havien encistellat amb una pilota "gran".




L'estació més "complicada" era passar entre els cons per encistellar, però aquest cop amb la mà esquerra. Els vostres fills i filles són molt bons jugadors amb la mà dreta, però quan es tracta de fer-ho amb l'esquerra... sembla que se'ns oblida tot!!! Què en penseu després de veure aquesta foto????




Aquí en teniu una foto gairebé sencera de tot el circuit complet!! Falta la quarta cistella, que des de l'angle en que s'ha fet la foto, no es pot veure.



I per acabar amb el dimarts volíem explicar-vos una anècdota divertida. Us en recordeu de quan vam fer l'amic invisible? Bé doncs el dimarts el Francesc portava la samarreta que li va regalar el José!!!! Oi que està guapíssiiiim?? Jaja jutgeu vosaltres mateixos...




Ara anem a la sessió de dijous!!! El dijous va ser el primer dia en molt de temps que hi érem TOOOOOOTS! L'únic a qui vam trobar a faltar va ser al Francesc.... que els dijous mai pot estar amb nosaltres. 
Com érem 12, vam començar fent dos equips de sis! Per agafar una mica de ritme, vam començar amb una competició de tir entre els dos equips. Sempre fem aquests tipus de competicions, però aquesta tenia alguna cosa especial: els jugadors tenien cinc cèrcols col·locats de manera aleatòria (ambdós equips tenien els cèrcols a la mateixa distància i al mateix lloc) al voltant de la cistella, i havien de encistellar cinc tirs des de cada posició. 







Com ja podeu veure a les fotos, la primera competició eren llançaments a prop de cistella, per a que fos fàcil. Però el segon cop que vam fer la competició, els cèrcols estaven molt més allunyats de la cistella. Els jugadors reien i gaudien bojament mentre llençaven tirs des de molt lluny. Aquí en teniu les fotos!!







Com ja he dit abans, el dijous érem 12 jugadors, i, per tant, vam fer un torneig de quatre equips de tres jugadors. Els quatre equips van jugar entre ells, i finalment, vam comptar derrotes i victòries i vam fer una "semifinal" i una "final" molt competida!!!!

Aquí en teniu les fotos dels quatre equips, jugant en pista sencera els uns contra els altres!!!!







Bon cap de setmana a tots! Ens veiem dimarts per seguir gaudint del bàaaaaaasquet!


No hay comentarios:

Publicar un comentario