martes, 11 de marzo de 2014

Cada dia creixem més com a jugadors...i ens encantaaaaaaaa!


Boooooooona nit a tots i a totes!!! Per fi podem pujar fotos dels nostres nens!! (Dijous passat no va ser possible...)

Avui hem fet una molt bona sessió al col·legi Matilde Orduña!!!! Per escalfar una mica i agafar ritme hem jugat a un joc. Aquest joc consisteix en enxampar un company donant passes entre tots. Els jugadors no poden botar, no poden llençar la pilota contra el jugador que s'ha d'agafar, sinó que l'han d'enxampar tocant-lo amb la pilota mitjançant passes. Aquí teniu una fotografia on l'Eric és el jugador que s'ha d'agafar i el Jose intenta tocar-lo amb la pilota!




Quan ja havíem entrat en calor i ja estàvem a tope per aprendre i divertir-nos, ens hem posat per parelles del mateix nivell i hem practicat diverses passades. La primera passada que hem practicat ha estat la que es realitza només amb una mà. Tot i que al principi ens ha costat, hem acabat aconseguint fer-ho tots!!!! I tot i que no us ho creieu, hauríeu de veure la força brutal amb que la Mary Cruz donava els passes... Al Frank li donava por posar-se davant jajaja!!!!
Aquí teniu una foto de la primera passada que hem practicat!



La segona passada que hem practicat ha estat molt més difícil que la primera... Ara ens havíem de passar la pilota per darrera l'esquena.... Així els ha sortit als nostres mega jugadors!!!!






Després d'estar una bona estona fent passades, hem fet competició!! Abans de fer un partit entre els 8 que érem, hem fet diversos exercicis. El primer que hem fet incloïa els passes practicats abans. Al cercle central, es col·locaven dos jugadors, un enfront de l'altre, i s'anaven donat passes de la manera que ells volguessin, fins que es deia un número (1 si es la cistella que dóna al parc, i 2 si és la cistella que dóna a l'escola) i els jugadors havien d'encistellar al lloc que se'ls hi deia. Aquí en teniu una imatge del Franck contra la Mary!!!!



Després de l'exercici d'encistellar, hem fet un altre exercici d'uns contra uns. Separats per equips (naranjitos y limoncitos), els nostres jugadors es barallaven i lluitaven com mai per aconseguir encistellar abans que el nostre company. El joc començava des del terra, asseguts i amb les cames creuades. Quan ells sentien el jaaaaaa de la monitora, ambdós jugadors s'aixecaven volant del terra i iniciaven l'u contra u. El que més ens agrada als entrenadors és veure com lluiten per cada pilota, per cada rebot... i sobretot veure les cares d'alegria constant quan ho fan!




I finalment.... PARTIDÀAAAAAAAAAAAS! Res millor que acabar la sessió amb un bon partidet!!!!




Abans d'acomiadar-me cal esmentar que hem trobat a faltar a l'Ian, que torna a estar malaltó, i al nostre coordinador i entrenador Francesc, que per motius laborals avui no ha pogut estar amb nosaltres i ensenyar-nos tantes i tantes coses que sap. Ens veiem dijous amb les piles a topeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

No hay comentarios:

Publicar un comentario