jueves, 27 de febrero de 2014

Ens agrada la competició!


Booooona tarda!
Ja tornem a ser aquí després de la sorpresa (més que merescuda) que li vam fer al Francesc el dimarts!!!!

La paraula que millor defineix l’entrenament d’avui és COMPETICIÓ. Des del començament hem fet dos equips. La Brithany avui ha estat amb els grans perquè el seu company Ian estava malalt.

El primer que hem fet ha estat una competició de tir. Per tal que els jugadors aprenguin a llençar correctament a cistella, hem fet la competició llençant amb una mà. Aquí teniu una fotografia dels dos equips en “plena acció”.




L'equip que primer arribava a 15 cistelles netes (cistella que no toca taulell, sinó que simplement entra per la xarxa sense tocar res més) decidia quina seria la següent competició. Han guanyat els "naranjitos" i han escollit jugar al mocador!!!

En el joc del mocador, cada equip es situava sota una cistella, i quan sentien el número que ells eren, havíen d'anar a buscar la seva pilota (els naranjitos la taronja i els limoncitos la marró) i ficar-la a les dues cistelles. El primer que arribava i la ficava a les dos cistelles guanyava.






Finalment, hem fet un partit de bàsquet i un altre de futbol. Mantenint sempre els equips inicials, els jugadors i jugadores del Matilde han lluitat com sempre per la pilota, a la vegada que reien i s'ho passaven bé!!!




A petició d'alguns jugadors (sobretot Leo i José jaja), hem fet un minipartidet de futbol. Sembla que als nostres jugadors no se'ls hi acaben mai les piles!!! Sempre volen més i més i més!!! I això als entrenadors ens encanta!!!




Per acabar, dir que hem trobat a faltar a l'Ian, que estava malaltó, al Eric, que s'ha fet mal al peu, i al Francesc, que els dijous no podem gaudir dels seus coneixements i la seva il·lusió per tot, degut a que treballa.

Booooon cap de setmana!!! Ens veiem dimaaaaaaaarts




No hay comentarios:

Publicar un comentario