sábado, 1 de febrero de 2014

Sessió divertidaaaaa!


Ja estan aquí les fotos del dijouuuuus! El dijous va ser una sessió molt divertida al Matilde. Faltava algun gran i algun peque, érem poquets, per això vam fer una sessió més centrada en la diversió i les rialles, però sempre enfocant-ho tot al bàsquet.

Mentre els peques berenaven, els grans escalfaven amb un joc. El joc consistia en enxampar a un company però sense moure’s del lloc, simplement passant-se la pilota els uns als altres i aconseguint tocar amb la pilota al company que havíem d’enxampar. Aquí teniu una foto divertida del joc. 


Quan els peques van acabar de berenar, van començar a intentar fer entrades per la dreta. Abans els hi costava però… ara ho fan molt bé! Mentrestant, els grans feien un petit partidet 4 contra 4.

A les 17:20 sempre marxa l’Ian, i com que el dijous també va faltar el Fabián, la Brithany es quedava soleta… per tant vaig decidir fer un petit joc tots junts: la bomba. Aquí teniu una foto de tots jugant  i rient sense parar. 


Abans de finalitzar l’entrenament, els grans van fer un altre partidet i la Brithany va fer un mateeeeeee! Aquí teniu una foto d’ ella penjant-se a la xarxa de la cistella!!!!
Bon cap de setmana a tots!!!! Ens veiem dimarts!! Visca el bàaaaasqueeeeeet!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario