martes, 18 de febrero de 2014

Els campions també necessiten millorar!!


Ja tornem a ser aquíiiiiiiiiiiiii!

Avui, després del gran partit d’ahir, hem felicitat als jugadors i els hem animat a seguir millorant dia a dia una miqueta més.

Ahir al partit van haver algunes coses que no acabaven de sortir prou bé, i avui les hem practicat.


El primer que hem fet ha estat practicar les passes. Quan estem parats i comencem a botar, sovint fem passes, i per això avui hem estat treballant-lo. Mentre jo estava amb un jugador en una part del camp, els altres jugadors estaven llençant a cistella per parelles. Aquí teniu fotografies dels jugadors llençant a cistella per parelles. També podeu veure unes fotografies on els jugadors estan en “triple amenaça”. L’exercici consistia en sortir de la triple amenaça sense fer passes. Finalment ho hem millorat bastant!!!!!










Després d’aquest exercici, hem estat practicant una altre cosa que ahir no sortia bé: bloquejar el rebot. És important bloquejar fort el rebot, per aconseguir agafar la pilota després d’un llançament, tan defensiva com ofensivament. Mentre la monitora llençava a cistella, els jugadors havien de bloquejar-se entre ells i aconseguir agafar la pilota abans que el company. Tot i que ens ha costat, al final hem aconseguit fer-ho prou bé!







Quan ja quedaven uns 30 minuts per acabar la sessió, hem fet un petit partidet de 4 contra 4. Com la Brithany no ha pogut venir, l’Ian ha jugat amb els grans!!!! 






Els últims 10 minuts de la sessió els hem aprofitat per pensar en una petita sorpresa per al nostre coordinador i entrenador Francesc!!!! Malauradament, per qüestions de treball, falta algunes vegades i per aquest mateix motiu no va poder assistir-hi ahir al partit, i nosaltres li volem recordar que, tot i que tingui tanta feina, ens enrecordem molt d’ell a les sessions que no pot ser-hi present, i li volem mostrar el nostre agraïment per tantes coses que ens ha ensenyat i ens segueix ensenyant. Gràcies!

Ens veiem dijous amb més fotografies divertideeeeeeees!





No hay comentarios:

Publicar un comentario