martes, 26 de noviembre de 2013

Molt bona sessió d'entrenament avui al Matilde!

Com ja és habitual a les sessions de l'extraescolar de bàsquet del Matilde Orduña, avui hem treballat per separat grans i petits, per així poder treballar amb cadascú d'ells de la millor forma possible.

Amb Marta al capdavant, els més petits han jugat i practicat diferents activitats, sempre directament o indirectament relacionades amb el bàsquet, i amb el denominador comú de l'alegria i la diversió. El més important és que, entre rialles i il·lusions, els més petits treballen les seves capacitats motrius i habilitats tècniques, i l'esport i l'activitat física comencen a formar part de la seva vida.








El més grans, per la seva banda, han treballat de valent diferents aspectes del bàsquet, amb l'objectiu de potenciar les seves capacitats coordinatives i tècniques específiques, a partir de circuits de domini de pilota i coordinació de peus aplicats als espais reals de joc.

El grup de grans cada dia entrena millor i així els joves jugadors comencen a notar la millora tècnica de les seves capacitats, el camí a seguir per aconseguir que juguin a bàsquet molt de temps i amb molta il·lusió.




No hay comentarios:

Publicar un comentario