jueves, 7 de noviembre de 2013

Les rialles i el bàsquet van de la mà!


Avui hem tingut una nova incorporació a l'equip: el Yomar. Com fem sempre l'hem rebut amb els braços oberts i l'hem integrat al equip! Quants més siguem més riurem i més aprendrem!
Aquí teniu unes quantes fotografies de la sessió d'avui. Els petits han perseguit a la Gemma, els grans han fet un bon "torneig" i les monitores hem gaudit i rigut mooooooooolt!







Hoy hemos tenido una nueva incorporación en el equipo: Yomar. Como hacemos siempre, le hemos recibido con los brazos abiertos y le hemos integrado en el equipo! Cuantos más seamos, más reiremos y más aprenderemos!!
Aquí tenéis unas cuantas fotos de la sesión de hoy. Los peques han perseguido a Gemma, los grandes han hecho un buen "torneo" y las monitoras hemos disfrutado y reído muchooooo!


I finalment.... Aquí teniu unes fotos del final de la sessió. La primera foto estem agafant-nos els grans i els peques estan a sota fent tonteries. A la segona estan tots "fiiiiiiirmes", seguint les ordres de la sergent Marta! I per acabar tenim una foto de les dues monitores (falta el Francesc, que no pot venir els dijous però que ve tots els dimarts), la Gemma (samarreta gris) i la Marta (samarreta vermella).




Y finalmente... Aquí tenéis unas fotos del final de la sesión. La primera foto estamos cogiéndonos los grandes y los peques están debajo haciendo tonterías. En la segunda estamos todos "fiiiiiiiiiirmes", siguiendo las órdenes de la sargento Marta! Y para acabar tenemos una foto de las dos monitoras (falta Francesc, que no puede venir los jueves pero que viene todos los martes), Gemma (camiseta gris) y Marta (camiseta vermella).


No hay comentarios:

Publicar un comentario