miércoles, 28 de mayo de 2014

Sessió del dijouuus passat i d'ahiiiiir


Boooon dia!!! Avui explicarem les sessions del dijous passat i d'ahir!!!
Començarem per la del dijous. Després d'escalfar una estona, vam separar el grup en dos equips. El primer equip feia entrades passant pels dos cubs:




Mentre que el segon equip havia de llençar per sobre dels pals com si els pals fossin defensors. La finalitat d'aquest exercici era que llencessin el més amunt possible per a que no se'ls quedés curta la pilota. No sabeu com les ficaven!!!!!! 



Després d'aquest exercici, vam fer un per parelles. L'exercici consistia en que un jugador es col·locava davant de la seva parella i havia d'impedir que arribés al mig camp, mentre que l'altre jugador havia de botar i aconseguir arribar al mig camp! Aquí els teniu!













Ara anem amb la sessió d'ahiir!! Com que els nostres "grans" marxaven avui de colònies i demà no estaran al bàsquet, vam fer una sessió divertida i "especial".
El primer que vam fer va ser jugar al matabolets botant!! (Per escalfar)




Després vam inflar globus i vam jugar a un joc divertit i que també serveix per a millorar la coordinació. El joc consistia en llençar el globus cap amunt mentre botaven, i no podia caure mai. Com que feia vent va costar una mica més, però ho van aconseguir!!





Després d'això, vam fer un partit de volley!!!!! Els nois contra les noies jaja. No sé com vam acabar, el que sí sé es que se'ns dóna MOLT, MOLT, MOLT millor el bàsquet...










I per acabar la sessió.... un partidet de bàsquet!!!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario