martes, 3 de junio de 2014

Treballant, aprenent i enrecordant-nos del nostre entrenador Francesc!

   
Booooona nit!! Avui ha estat una sessió molt divertida. Com que érem vuit, hem fet circuit per parelles, però aquest cop hem fet coses diferents. 
A la primera estació del circuit havies de fer una entrada saltan per sobre dels pals que veieu a la foto. Tot i que al principi els hi costava, ho han acabat fent bé. Mireu com ho fan el Jose i la Mary!!!





La segona estació era amb cèrcols. Els jugadors havien de col·locar un peu als cèrcols vermells i dos peus als cèrcols verds!!! Aquí teniu al Frank i al Miguel!!




La tercera estació era més difícil. Els dos jugadors havien de passar-seuna pilota de bàsquet alhora que es passaven una de futbol! 




I a l'última estació tenim als nostres peques!!! Havien de botar dues pilotes de maneres diferents. Ho fan perfecte!!!






Quan ja havíem fet tots totes les estacions, ens hem posat a practicar passes FORTS, ja que els nostres petits (i grans) tenen mans de mantega i se'ls hi escapen les pilotes de les mans...




I per acabar.... partidet de nois contra noies!!!




Abans d'acabar amb aquesta actualització, volíem parlar del nostre estimat entrenador, el Francesc. Malauradament, treballa quasi bé tots els dies i és per aquest motiu que no pot ser-hi present a tots els entrenaments. Com que fa alguns dies que no pot venir i el trobem molt a faltar, li enviem moltíssima força per a que sigui treballant dur i sobretot estigui molt feliç. Tant els jugadors com la monitora t'agraïm molt tot el que ens has ensenyat i el que ens segueixes ensenyant sempre. 
Aquí pengem una foto fent el signe de la força.
 Ànims Francesc, tots estem amb tu tot i que no puguis venir sempre!!!






















No hay comentarios:

Publicar un comentario