martes, 6 de mayo de 2014

Booooona cooooordinació!


Boooooona niiiiiit!!! Després de molts dies sense actualitzar el blog... ja tornem a ser aquí per explicar-vos què fan els vostres fills al bàsquet i còm van millorant dia rere dia.

Tota la sessió d'avui ha estat destinada a la coordinació. Ccom que érem 8 jugadors, hem fet quatre parelles i hem fet un circuit d'estacions. 
La primera estació consistia en aixecar els cons que estiguéssin caiguts, i tombar els cons que estiguessin drets. Tot això sempre botant. Aquí en tenim una foto!!!




La segona estació consistia en llençar un cèrcol a la cistella i penjar-lo d'ella. Els jugadors llençàven el cèrcol com si fos un disc, intentant col·locar-lo abans que el seu company. El més complicat de tot era que no es podia parar de botar en cap moment.




La tercera estació era molt divertida. Sense deixar de botar, els jugadors havien de jugar a pales. Havien de ser capaços de donar-li amb la raqueta a la pilota, a la vegada que botaven. 




I per acabar amb el circuit, l'última estació consistia en xutar a un porter. Ambdós jugadors havien de botar i aconseguir parar xuts o encaixar gols sense deixar de botar la pilota de bàsquet. 




Quan ja havíem acabat aquest circuit, hem fet competicions de tir i també un "rondo" amb una pilota de futbol i amb una altre de bàsquet. El jugador que es col·locava al mig de tots, havia de tallar els passes de futbol que ens donàvem, sense deixar de botar la pilota de bàsquet!!!!

Molt bona sessió avui, nois!!!!! Ens veiem dijous a topeeeeee!


No hay comentarios:

Publicar un comentario