jueves, 31 de octubre de 2013

Tres noves incorporacions!


Després d'una setmana sense actualitzar el blog amb fotografies, avui ho fem amb tres noves incorporacions. La primera incorporació que va vindre dimarts és la de la Britanny, que avui dijous també ha vingut i finalment es quedarà amb nosaltres aquest curs.
La segona incorporació que ha vingut avui i que segurament es quedarà és la del Eduard! Avui l'hem ajudat a integrar-se i sembla que s'ho ha passat molt bé!
I per acabar, degut a que l'altre monitora, la Paula, no va poder quedar-se finalment amb nosaltres, tenim a la Gemma. La Gemma és la nova monitora que ens ajudarà a ensenyar bàsquet i a fer gaudir als nens i nenes!!!!
Dijous més i encara millor!!!! Gaudiu de les fotografies!!!!










Después de una semana sin actualizar el blog con fotos, hoy lo hacemos con tres nuevas incorporaciones. La primera incorporación que vino el martes es la de Britanny, que hoy también ha venido y finalmente se quedará con nosotros este curso.
La segunda incorporación que ha venido hoy i que seguramente se quedará es la de Eduard! Hoy le hemos ayudado a integrarse i parece que se lo ha pasado muy bien!
Y para acabar, debido a que la otra monitora, Paula, no podía quedarse finalmente con nosotros, tenemos a Gemma. Gemma es la nueva monitora que nos ayudará a enseñar básquet y a hacer disfrutar a los niños y niñas!!!!
El jueves más y todavía mejor!!!! Disfrutad de las fotos!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario